Inschrijven

​Voordat je wordt toegelaten is een intakegesprek noodzakelijk. Het intakegesprek is vrijblijvend en vindt plaats met de contactpersoon van de locatie waar je de opleiding wilt volgen. Je bespreekt jouw vooropleiding en motivatie en er wordt gekeken naar eventuele deficiënties of vrijstellingen die van toepassing zijn.

Aanmelden voor een intakegesprek
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar de contactpersoon van de locatie waar je het Schakeltraject wilt volgen. 

Aanmelddata
Je start met de opleiding begin september of (tussentijds) eind januari. Je kunt je het beste 2 maanden voor de start aanmelden zodat je zeker bent van plaatsing. Het is ook mogelijk om tussentijds in mei in te stromen. Je start dan op Nyenrode met het vak Bedrijfsadministratie Handelsonderneming. De eerstvolgende startmogelijkheid is september 2017.
 
Inschrijving  
Na een goed verlopen intakegesprek volgt een uitnodiging voor deelname aan de opleiding en ontvang je de inschrijfformulieren. Documenten die nodig zijn voor inschrijving zijn:
  • Ingevuld en ondertekend inschrijfformulier;
  • Gewaarmerkte kopie van diploma en cijferlijst van je vooropleiding;
  • Kopie van paspoort of ID-kaart.        
Investering
De investering voor het Schakeltraject Accountancy & Controlling is € 7500,- voor een start in studiejaar 2017/2018. Daarnaast zijn de kosten voor het studiemateriaal circa € 600,- en de kosten voor het inschrijfgeld € 245,-.
 
Annulering
Je kunt je inschrijving tot twee maanden voor de start van de opleiding kosteloos annuleren. Annulering tijdens de opleiding is niet mogelijk.  
  
Algemene voorwaarden  
Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Je kunt hier ook alvast het onderwijsreglement bekijken. Bij inschrijving op een hogeschool zijn ook de voorwaarden van de hogeschool van toepassing.

Contact us

Voorlichting & Advies
+31 (0)346 295 747