Toelating

Om toegelaten te worden tot de Bachelor of Science in Accountancy ben je in het bezit van een vwo-diploma of een propedeuse van een hbo-opleiding aangevuld met wiskunde A op vwo-niveau. Daarnaast heb je bij de start van de accountancy-opleiding een relevante baan waar je vier dagen per week aan de slag gaat.
  
Relevante baan
Omdat het een deeltijd accountancy-opleiding is, is het de bedoeling dat je aan de slag gaat als (beginnend) assistent-accountant. Op deze manier haal je het meeste uit je studie en je werk. Heb je nog geen relevante baan? Bekijk dan de informatie over het vinden van een baan.
 
Hoe kom je aan een baan?
Om te kunnen starten aan deze accountancy-opleiding is het noodzakelijk om z.s.m. te starten met de zoektocht naar een baan als beginnend assistent accountant. Natuurlijk helpen we je graag met tips en workshops op onze open dag.
 
Heb je geen wiskunde op vwo-niveau?
Dan mag je wél starten met de opleiding, maar moet je z.s.m. een wiskunde A-certificaat halen.
 
Kom voor meer informatie over het vinden van een baan of het halen van een wiskunde certifcaat naar de eerstvolgende open dag.
 
Heb je al een bachelordiploma behaald?
Indien je een niet relevant (financieel) hbo- of wo-bachelordiploma hebt behaald kun je doorstromen naar de Pre-Master Accountancy via het Schakeltraject Accountancy & Controlling.

Contact us

Program Information
+31 (0)346 295 900