Informatie voor werkgevers

Investeer en profiteer!
 
Nyenrode heeft als doel robuuste controllers op te leiden die een waardevolle bijdrage leveren aan de (financiële) prestaties van bedrijven. Een robuuste controller is een finance professional die zich binnen het bedrijf manifesteert als een betrouwbare en positief-kritische sparringpartner. Nyenrode biedt hiervoor drie uitdagende opleidingen die elk aansluiten bij verschillende fasen van de carrière van een controller: Post-bachelor Managerial Controlling, Master of Science in Controlling en Executive Master of Finance & Control.
 
Door uw werknemer de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen tot finance professional profiteert uw bedrijf van de volgende voordelen:
 
- Toename engagement:
Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling geeft een toegewijde en geïnspireerde werknemer voor een langere periode. U investeert daarmee zowel in de toekomst van uw werknemer als in de toekomst van uw bedrijf.

 

- Toename effectiviteit & efficiëntie:
Uw werknemer leert effectief gebruik te maken van financiële middelen en technieken om problemen op te lossen binnen uw bedrijf.

 

- Persoonlijke professionalisering:
Uw medewerker ontwikkelt zijn/haar analytisch denken, academische vaardigheden, communicatieve vaardigheden en inschattingsvermogen.
 - Sparringpartner:
Uw werknemer maakt een persoonlijke groei door in zijn/haar rol als controller en sparringpartner.
- Excelleren:
In korte tijd brengt u uw werknemer op een nog hoger breed financieel niveau met de titel Executive Master of Finance & Control en, na inschrijving in het register, de titel Register Controller (RC).

 
Voor meer informatie over de opleidingen en de voordelen die het voor u met zich mee brengt kunt u vrijblijvend onderstaande flyer downloaden.

Bedrijfsflyer_Controlling (web final).pdfFlyer Controllingopleidingen voor werkgevers
 
 

Contact us

Voorlichting & Advies
+31 (0)346 295 747