Inschrijven

Wil je starten met de (Pre-) Master of Science in Accountancy of Post-Master RA en voldoe je aan de toelatingseisen? Lees onderstaande informatie dan goed door. Aanmelden voor de accountancy-opleiding verloopt digitaal. Ook een voorlopige aanmelding is mogelijk!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door het online aanmeldformulier in te vullen, bij voorkeur uiterlijk twee maanden voor de startdatum. De opleiding start 21 augustus 2017. Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Je kunt hier alvast het onderwijsreglement bekijken.
 
Heb je (bijna) een hbo-bachelor afgerond? Meld je dan via onderstaande button aan voor de (Pre-) Master Accountancy:
  
 
Heb je (bijna) een wo-bachelor afgerond? Meld je dan via onderstaande button aan voor de (Pre-) Master Accountancy:
 
 
Heb je (bijna) een wo-master afgerond? Meld je dan via onderstaande button aan voor de Post-Master RA Custom Made:
 
 
Heb je geen financiële bachelor- of masteropleiding? Meld je dan via deze pagina aan voor het Schakeltraject Accountancy & Controlling.

Ben je via de beroepsopleiding opgeleid tot Register Accountant en heb je de ambitie om alsnog de MSc titel te halen? Kijk op deze pagina voor meer informatie over de Master voor RA's.

Na aanmelding ontvang je een bericht ter bevestiging met daarin een uitleg wat we van jou nodig hebben om je aanmelding om te zetten naar een definitieve inschrijving:
  • digitale bevestiging vooropleiding via DUO link, met een scan van je (volledige) cijferlijst
  • kopie legitimatiebewijs

Dit kun je mailen naar masteraccountancy@nyenrode.nl.

Stroom je in met een diploma hbo-bachelor bedrijfseconomie dan maken we een passend studieschema voor je en ontvangen we graag aanvullende gegevens. Meer informatie ontvang je hierover direct na aanmelding. Mocht je hier al vragen over hebben dan informeren we je graag. Neem in dat geval contact met ons op via masteraccountancy@nyenrode.nl.
 
Aanmelddata      
Als je zeker wilt zijn van plaatsing voor de opleiding schrijf je dan op tijd in. Bij voorkeur twee maanden vooraf. 
  • Start in augustus: schrijf je dan in vóór 1 augustus, de studie start op 21 of 22 augustus 2017
  • Start in februari: schrijf je dan in vóór 5 januari
Voorlopige aanmelding
Je kunt je alvast voorlopig aanmelden voor de accountancy-opleiding. De digitale bevestiging van je vooropleiding en cijferlijst kun je opsturen wanneer je daar over beschikt. 
 
Je mag starten met maximaal 1 openstaand vak van je vooropleiding. Ook als je nog geen baan hebt kun je je wel alvast aanmelden. Geef de naam en locatie van je werkgever aan ons door zodra je dit rond hebt. Lees hier meer over het vinden van een baan.
 
Annulering
Je kunt jouw aanmelding kostenloos annuleren als je dat, vóór 1 augustus (bij start per augustus), schriftelijk doet via masteraccountancy@nyenrode.nl. Wanneer annulering plaatsvindt ná 1 augustus wordt naast het inschrijfgeld ook een deel van het collegegeld in rekening gebracht. Voor een start per februari geldt 1 januari als peildatum.
 
Investering
Het collegegeld is gemiddeld € 6.000,- per jaar*, het boekengeld circa € 300,- per jaar en de jaarlijkse inschrijfkosten € 245,-. Het is gebruikelijk dat het accountantskantoor waar je gaat werken de opleiding betaalt. Zorg dat je met je werkgever duidelijke afspraken maakt over de studievergoeding.

* Het collegegeld is een schatting van de totale jaarkosten; je betaalt namelijk per vak.
 
Geen studiefinanciering
Als je bij Nyenrode gaat studeren heb je geen recht op studiefinanciering, omdat het een deeltijdstudie betreft, waarbij je te veel verdient om aanspraak te maken op studiefinanciering.

Contact
Voor vragen over het aanmelden en je inschrijving kun je terecht bij de afdeling Master en Post-Master via masteraccountancy@nyenrode.nl of postmasteraccountancy@nyenrode.nl.

Contact us

Program Information
+31 (0)346 295 844