En nu die baan nog!

Ben je toelaatbaar en wil je starten met de Bachelor of Science in Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit? Ga dan direct aan de slag met de zoektocht naar een baan als beginnend assistent-accountant of junior assistent-accountant.
 
Wanneer beginnen?
Zit je in je laatste jaar van je vwo of heb je de propedeuse bijna op zak? Dan is het tijd om te solliciteren naar een baan als beginnend assistent-accountant of junior assistent Accountant. Veel accountantskantoren starten in november al met het werven van werknemers die in augustus willen starten met de Bachelor Accountancy. Als je nog niet in je laatste jaar zit is het natuurlijk wel slim om je alvast te gaan oriënteren!
 
Kom in contact met Nyenrode Sollicitatiehulp!
Nyenrode Sollicitatiehulp is er voor tips over solliciteren bij een accountanskantoor, feedback op je cv en motivatiebrief en meer informatie over de vacatures van junior assistent-accountant. Neem contact op via: sollicitatiehulp@nyenrode.nl. Of download de brochure als je meer informatie wilt over de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy.
 
Hulpmiddelen
- Voorbeeld cv en motivatiebrief
 
Sollicitatieworkshop
Neem op de open dag deel aan de de sollicitatieworkshop. Je krijgt dan tips voor het schrijven van een solliciitatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Meld je hier aan voor de open dag.
 
SollicitatieLab
Tijdens SollicitatieLab ervaar je uitgebreid het sollicitatietraject van de accountantskantoren. Bekijk meer informatie over SollicitatieLab.
 
LinkedIn-groep Nyenrode Sollicitatiehulp
Via deze LinkedIn-pagina kun je op de hoogte blijven van actuele vacatures.
 

Contact us

Program Information
+31 (0)346 295 900