Studie-opzet

Het Schakeltraject Accountancy & Controlling is een éénjarige deeltijdopleiding op post bachelor niveau. Naast de studie werk je in een financieel-economische functie.
 
Duur
De studie duurt één jaar in deeltijd. Na dat jaar kun je kiezen voor de universitaire vervolgopleidingen in de accountancy (route RA) of controlling (route RC).
 
Start    
Je start met de opleiding in september of (tussentijds) in januari. Je kunt je het beste 2 maanden voor de start aanmelden zodat je zeker bent van plaatsing. Bekijk hier de aanmeldprocedure.
 
Het is ook mogelijk om alvast in mei te starten op Nyenrode met het vak 'Bedrijfsadministratie Handelsonderneming'. Je start dan eerder met het Schakeltraject Accountancy & Controlling. Zo raak je gewend aan de combinatie van werken en studeren. Interesse? Vraag dan een persoonlijk informatiegesprek aan via schakeltraject@nyenrode.nl.
 
Colleges
De overige colleges zijn wekelijks op vrijdag van 09.30 tot circa 16.00 uur. Je volgt de colleges op de studielocatie van jouw keuze in een kleine groep waardoor er veel ruimte is voor het delen van ervaringen en interactie met elkaar.
 
Tentamens
De theoretische vakken sluit je af met een schriftelijk tentamen en worden op vrijdag of dinsdagmiddag of -avond aangeboden. Case-colleges, centrale colleges en praktijkopdrachten zijn tevens verplichte onderdelen in het programma.
 
Collegelocaties en samenwerkingsverband
Het Schakeltraject Accountancy & Controlling is opgezet door een samenwerkingsverband tussen de volgende opleidingsinstituten:
  • Nyenrode Business Universiteit (Breukelen)
  • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Arnhem)
  • Fontys Hogeschool Financieel Management (Eindhoven)
Bekijk het studieprogramma of ontvang meer informatie over het Schakeltraject op de eerstevolgende open avond.

Contact us

Voorlichting & Advies
+31 (0)346 295 747