Vervolgopleidingen

Het Schakeltraject Accountancy & Controlling stoomt je klaar voor de universitaire accountancy- en controllingopleidingen van Nyenrode.

Doorstuderen voor (register) accountant - RA-route
Na het Schakeltraject kun je kiezen voor een studieroute tot RA die bij jouw (werk)situatie past. Wist je bijvoorbeeld dat je bij Nyenrode de Master en Post Master in 2,5 jaar in deeltijd kunt afronden? Lees meer over de studieroutes tot RA.

Doorstuderen voor (register)controller - RC-route
Indien je voor de route tot (register)controller gaat kun je starten met onze post-bacheloropleiding Controlling of direct starten met de Pre-Master van de Master of Science in Controlling. Na de master kun je door met onze Executive Master of Finance & Control om je uiteindelijk voor de RC-titel te kwalificeren.  
 
Verkort traject voor wo'ers
Heb je een wo-master of doctoraal diploma op zak? Dan kan het RA- of RC-traject voor sommige specifieke opleidingen nóg korter. Zo kun je op de RA-route een half jaar besparen omdat je geen Methodologie en scriptie hoeft te schrijven. Als je voor de RC-route kiest dan kun je direct in het deficiëntieprogramma van de Executive Master of Finance and Control starten en sla je de gehele Master Controlling over.
 
Verschil tussen een accountant en controller?
Weet je nog niet precies wat het verschil is tussen een accountant en controller? Bekijk hier wat de verschillen precies zijn.
 
Toelating
Wil je weten of je op basis van je vooropleiding toelaatbaar bent? Bekijk de toelatingseisen.

 

Contact us

Voorlichting & Advies
+31 (0)346 295 747