Controllersopleidingen

Er komt een moment in jouw carrière als financieel professional dat je meer diepgang en bredere kennis wilt van de materie. Op Nyenrode bieden wij je de mogelijkheid om je naast jouw baan verder te ontwikkelen op drie niveaus: van post-bachelor tot en met post-master.

De controllingopleidingen gaan verder dan alleen kennis. Met alleen kennis krijg je een organisatie niet in beweging. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarom centraal in de controllingopleidingen.

Afhankelijk van jouw vooropleiding en werkervaring kun je instromen in een van de volgende drie deeltijd controllingopleidingen:

  • Master of Science in Controlling
    Dé praktijkgerichte universitaire deeltijd controllingopleiding die al zeven jaar op een rij is uitgeroepen tot beste Master in Controlling!
  • Post-bachelor Controlling
    In jouw omgeving flexibel studeren met maar liefst vier 'afstudeermogelijkheden'! Keuze uit specialisatie Business Controlling en Financial Controlling. Is modulair studeren iets voor jou?

  • Executive Master of Finance & Control / RC
    Met deze post-master opleiding word je opgeleid tot registercontroller (RC) en mag je ook de internationale titel EMFC voeren. Praktijkgericht en uitdagend!

 

Kom naar de open avond of vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan!
Bel 0346-295 807 of mail naar: controlling@nyenrode.nlContact us

Program Information
+31 (0)346 2912 91