Toelating

Deze post-bachelor controllersopleiding is gericht op finance professionals die naast hun baan flexibel willen studeren in deeltijd.

Toelatingseisen
Om toegelaten te worden tot de post-bachelor Controlling (inclusief de modules Business Controlling en Financial Controlling) heb je nodig:
  • een financieel-economische functie;
  • één van de volgende diploma's: hbo-Bedrijfseconomie, -SPD, hbo-Accountancy of het Schakeltraject Accountancy & Controlling van Nyenrode.

Met één van deze diploma's is het ook mogelijk om direct met de Pre-Master Controlling aan Nyenrode in Breukelen te starten. Echter, via de post-bachelor kies je voor een flexibelere route met een extra afstudeermogelijkheid en colleges op donderdagmiddag en -avond.

Intakegesprek  
Voldoe je aan de toelatingseisen en overweeg je een start? Vraag dan een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan met de contactpersoon van de locatie waar je de opleiding wilt volgen. Ga hiervoor naar: contactgegevens locaties. Meer informatie over de aanmeldprocedure is hier te vinden.

Ander diploma?
Met een niet-financieel hbo- of wo-diploma kun je terecht in het Schakeltraject Accountancy & Controlling. Neem, bij twijfel, contact met ons op via studeren@nyenrode.nl voor een studieadvies op maat!

Contact us

Voorlichting & Advies
+31 (0)346 295 747