Aanmeldprocedure

Een noodzakelijke stap in het proces van toelating is een intakegesprek. Punten van aandacht zijn vooropleiding, motivatie, groepssamenstelling en aansluiting op persoonlijk niveau. Ook mogelijke deficiënties of vrijstellingen worden tijdens deze gesprekken besproken.

De intakegesprekken zijn vrijblijvend en worden gepland op een voor jou geschikt moment.  
  
Hoe meld je je aan?
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar de contactpersoon van de hogeschool waar je de post-bachelor Controlling wilt gaan volgen. Klik hier voor de contactgevens van de locaties.

Startdatum
De opleiding start jaarlijks in september en januari. Voorafgaand aan de start van de opleiding vindt een introductiedag plaats op Nyenrode Business Universiteit.
De modules Business Controlling en Financial Controlling starten respectievelijk in september en november. We raden je aan om je zo snel mogelijk en uiterlijk twee weken voor de start in te schrijven. Voor vragen kun je contact opnemen met Studiebegeleiding op 0346-295807 of via e-mail.

Inschrijving  
Indien het intakegesprek wederzijds positief is, volgt een uitnodiging voor deelname aan de opleiding en ontvang je de inschrijfformulieren van de hogeschool van je keuze. Documenten die onder andere nodig zijn om je in te schrijven zijn: 
  • Ingevuld en ondertekend inschrijfformulier
  • Gewaarmerkte kopie van diploma en cijferlijst van je vooropleiding
  • Kopie identiteitsbewijs

Inschrijving vindt plaats op volgorde van ontvangst van het Inschrijfformulier Post Bachelor Controlling.pdfInschrijfformulier Post Bachelor Controlling.pdf

Investering
Collegejaar 2016-2017: € 8.850,-
Studiemateriaal: circa € 750,-
Afstuderen d.m.v. scriptie op de hogeschool: € 2.500,-
Wanneer je kiest voor één van de modules (Business Controlling of Financial Controlling) bedraagt je investering € 5.650,-

Algemene voorwaarden
Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de door jou gekozen hogeschool.

Contact us

Voorlichting & Advies
+31 (0)346 295 747