Controllersopleidingen

Er komt een moment in jouw carrière als financieel professional dat je meer diepgang en bredere kennis wilt van de materie. Op Nyenrode bieden wij je de mogelijkheid om je naast jouw baan verder te ontwikkelen op drie niveaus: van post bachelor tot en met post master.

De controllingopleidingen gaan verder dan alleen kennis. Met alleen kennis krijg je een organisatie niet in beweging. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat daarom centraal in de controllingopleidingen.

Afhankelijk van jouw vooropleiding en werkervaring kun je instromen in een van de volgende drie deeltijd controllingopleidingen:

  • Post-bachelor Controlling
    In jouw omgeving flexibel studeren met maar liefst vier 'afstudeer mogelijkheden'! Keuze uit specialisatie Business Controlling en Financial Controlling. Is modulair studeren iets voor jou?
  • Master of Science in Controlling
    Dé universitaire deeltijd controllingopleiding die door de Keuzegids 2011 t/m 2016 is uitgeroepen tot beste Master in Controlling!
  • Executive Master of Finance & Control / RC
    Met deze post Master opleiding word je opgeleid tot registercontroller (RC) en mag je ook de internationale titel EMFC voeren. Praktijkgericht, kleinschalig en interactief.
Kom naar de open avond of vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan!
Bel 0346-295 807 of mail naar: controlling@nyenrode.nlContact us

Program Information
+31 (0)346 2912 91