Studie-opzet

De deeltijd Master Controlling is perfect om te combineren met een baan en uitermate geschikt voor (young) finance professionals die willen groeien en meer uitdaging in hun werk zoeken. Deze wo-master heeft een bovengemiddelde link met de praktijk. Daarbij kun je kiezen uit twee collegevormen.


Studieduur

De Master of Science in Controlling bestaat uit een pre-Master van maximaal een jaar, een Masterjaar en de afsluitende scriptie. Lees hier meer over de inhoud van de studie en de studieduur. 

Kies jouw collegevorm
In de Master kun je kiezen uit twee collegevormen:

  • om de week op de vrijdag en aansluitende zaterdag
  • wekelijks op donderdag (alleen mogelijk in de masterfase).

In afstemming met je werkgever en het thuisfront kies je voor de collegevorm die bij jouw situatie past.

Collegegroep
Studenten van de Nyenrode Master Controlling werken in verschillende financieel gerelateerde functies (bijv. financial controller, business controller, accountant, consultant) en komen vanuit allerlei branches. We bewaken de groepsdynamiek en -niveau door vooraf een intakegesprek te voeren met alle geïnteresseerde kandidaten. Jouw inbreng en motivatie vinden wij belangrijk. Je leert namelijk ook veel van elkaar bij een goede groepsdynamiek. 

Interactief en praktijkgericht
In de colleges worden in kleine groepen cases en vraagstukken uit de praktijk behandeld. Interactie met medestudenten en docenten wordt gestimuleerd. Uit de Keuzegids Masters 2015 blijkt dat de Master Controlling van Nyenrode een bovengemiddelde praktijkgerichtheid kent.

Persoonlijke benadering
De Master Controlling is kleinschalig opgezet. Het programma-management is daardoor in staat om persoonlijk contact te onderhouden. Je kunt altijd terecht bij een vast contactpersoon voor studieadvies of vragen. Ook jouw studievoortgang wordt nauwlettend in de gaten gehouden.
 
Meer weten?
Vraag de brochure aan of bezoek de open avond!

Contact us

Voorlichting & Advies
+31 (0)346 295 747