Inschrijven

Intakegesprek en vrijstellingen
Overweeg je een start? Vraag dan direct een intakegesprek aan via Anja van der Laars (0346-295742). Het persoonlijke gesprek is vrijblijvend en heeft als doel om de wederzijdse verwachtingen af te stemmen. Daarnaast kijken we naar jouw motivatie, aansluiting en de groepssamenstelling. Ook bespreken we de eventuele deficientiës en mogelijke startmomenten. In principe is de start in februari of september, maar eerder starten is soms ook al mogelijk.
 
Inschrijven 
Na een goed verlopen intakegesprek kun je je aanmelden voor de Master Fiscaal Recht door het inschrijfformulier digitaal in te vullen. 
 
Aanmeldformulier MFR
 
Investering
Het colllegegeld voor de instroom per september 2017 bedraagt € 8.410,- per jaar. De scriptiebegeleiding bedraagt € 3.545,- Daarnaast moet je rekenen op € 245,- inschrijfgeld per studiejaar. De deficiënties worden apart in rekening gebracht. Alle bedragen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Algemene voorwaarden
Bij inschrijving ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Nyenrode Business Universiteit. Je kunt hier ook alvast de onderwijsregeling bekijken.

Contact us

Anja van der Laars
+31 (0)346 295 742
Coördinator Master Fiscaal Recht