Post-Master RA: Custom Made

Post Master RA op maat

Heb je een Master of Science diploma op zak en de ambitie om jouw RA-titel te halen? Kies dan voor de Post-Master RA Custom Made aan Nyenrode: de meest persoonlijke, efficiënte en flexibele route naar Register Accountant (RA).

Custom Made en efficiënt
Het doel van deze opleiding is om jou zo efficiënt mogelijk op te leiden tot RA met de kwaliteit waar Nyenrode voor staat. Deze Post-Master RA wordt daarom voor iedere student op maat gemaakt. Op basis van jouw wo-vooropleiding en jouw keuze voor een studieroute maakt het programma-management een persoonlijk studieplan. Dit kan bestaan uit deficiëntie- en hoofdvakken op maat met (deel)vrijstellingen voor vakken die je reeds behaald hebt. Het studieprogramma voldoet altijd aan de eindtermen van de CEA (Commissie Eindtermen Accountancy). Zo behaal je met een financiële, economische of bedrijfskundige master, de RA-titel al in 2 tot 2,5 jaar. 
 
Flexibel studeren
Je studeert flexibel door op maat gemaakte vakken en toetsing, en kiest één van de verschillende studieroutes; original, easy going, busy season proof of full speed. Op deze wijze bepaal je zelf de balans tussen jouw studie, werk- en privésituatie.
 
Colleges
Door de persoonlijke opzet volg je de vakken in kleine groepen waar de focus ligt op persoonlijke aandacht. De colleges worden gegeven door docenten uit de praktijk. Je volgt de vakken van de Post-Master RA Custom Made wekelijks op vrijdag. Dit is ideaal voor jou en je collega’s aangezien dit synchroon loopt aan de reguliere accountantsopleiding.
 
Testimonial PMCM.JPG
 
Meer weten?
  • Lees de ervaringen van studenten. Zie bijvoorbeeld het interview met Rob Smeulders.
  • Meld je aan voor de open dag!
  • Vraag een indicatie van jouw persoonlijke studieplan aan.
    Stuur hiervoor jouw diploma's en cijferlijsten van jouw vooropleidingen, het aantal ECTS per behaald vak en de naam van je (toekomstige) werkgever naar: postmasteraccountancy@nyenrode.nl.
 
Uitleg Post-Master Custom Made

Contact us

Program Information
+31 (0)346 295 844