Bachelor of Science in Accountancy

Bachelor of Science in Accountancy
De Bachelor of Science in Accountancy is een universitaire accountancy-opleiding in deeltijd, waarbij je 1 dag per week college volgt aan de Nyenrode Business Universiteit en 4 dagen per week werkt bij een accountantskantoor
 
De opleiding
De Nyenrode Bachelor of Science in Accountancy is de enige universitaire deeltijd accountancy-opleiding in Nederland. Je gaat werken als beginnend assistent-accountant. Op vrijdag volg je college op een van de acht studielocaties in het land. Door de studie en de werkervaring die je opdoet start je direct na je vwo of propedeuse met een serieuze carrière als accountant. Bekijk de studieopzet voor meer informatie.

Kenmerken van de opleiding
  • 4 dagen werken en 1 dag college 
  • Studeren, werkervaring opdoen én salaris ontvangen
  • Werkgever betaalt opleiding
  • Titel Bachelor of Science (BSc) in 4,5 jaar
  • Keuze uit diverse collegelocaties in Nederland
  • Kennisontwikkeling en persoonlijke vorming

Opleiding tot Robuuste Accountant
De maatschappij verwacht veel meer van accountants dan vroeger. De accountant heeft niet genoeg aan kennis alleen. Er is behoefte aan robuuste accountants met sterke principes, goede sociale vaardigheden die goed kunnen adviseren en communiceren over de kennis die zij hebben opgedaan. Daarom stimuleert Nyenrode jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van de Personal Leadership Development Journey. Deze loopt als een rode draad door je studie heen en richt zich op 5 manieren van vorming.

Cognitieve vormen1 zonder achtergrond.jpg

Meer weten?
Vraag voor meer informatie over de deeltijd bachelor accountancy-opleiding de brochure aan.

Contact us

Program Information
+31 (0)346 295 900