Kies jouw studieroute tot RA

Nyenrode biedt de deeltijd Master en Post-Master in verschillende routes aan. Je kiest een studieroute die bij jouw situatie past. Zou hou je een goede balans tussen tussen jouw studie, werk- en privésituatie.

Welke studieroute tot RA past bij jou?
Bekijk de routemap en de uitleg hieronder voor meer informatie over de studieroutes, instroom en studieduur en laat  je adviseren tijdens de open dag.


Original
Dit is de route volgens de reguliere studieduur. Je volgt dan college van februari t/m juni en van eind augustus t/m december.

Master route 2 jaar.PNGPost Master route 1 jaar.PNG
 
Busy Season Proof
Het voorjaar is voor sommige accountants een periode waarin alle pijlers op het werk gericht zijn. Voor deze accountants is de Busy Season Proof route geschikt. Je hebt dan géén colleges van januari tot half april. In de zomerperiode haal je deze colleges in. Natuurlijk zorgen wij ook voor jouw welverdiende vakantie. Vier opeenvolgende weken zijn sowieso collegevrij.

Master route 2 jaar.PNGPost Master route 1 jaar.PNG
 
Full Speed
In 1,5 jaar de deeltijd Master halen? Dat is alleen mogelijk bij Nyenrode! Deze route is speciaal ontwikkeld voor studenten die sneller willen en kunnen studeren. Om je studie te versnellen volg je in de zomerperiode extra colleges. Wil je ook op vakantie? Geen probleem. Wij zorgen dat je minimaal 4 weken collegevrij bent.
  
Master route 1,5 jaar.PNGPost Master route 1 jaar.PNG
 
Easy Going
Wil je een periode rustiger aan doen met je studie en college volgen wanneer het jou schikt? Kies dan voor de Easy Going route. Zo kun je blijven studeren, maar dan in een rustiger tempo. Deze route is ook perfect toepasbaar voor een specifiek gewenste periode.
Master route 2+ jaar.PNGPost Master route 1+ jaar.PNG
 
Meer weten over de studieroutes tot RA en over de accountancy-opleiding? Meld je dan aan voor de open dag.

Contact us

Program Information
+31 (0)346 295 844