Lustrum

75 jaar Nyenrode

Dit academisch jaar is een speciaal jaar voor Nyenrode: we vieren ons 15e lustrum - onze 75e verjaardag! Sinds 1946 zijn we voor Nyenrodianen van over de hele wereld ‘A Reward for Life’ – niet voor niets ook het thema van ons lustrum.

De komende periode vieren we ons lustrum met diverse evenementen die je vindt op deze pagina. Ook delen alumni hier hun verhalen en vertellen ze welke impact Nyenrode op hun persoonlijke en professionele leven heeft gehad.

Het academisch jaar 2021-2022 is niet alleen het jaar waarin we terugblikken op het verleden. Het is ook het jaar waarin we vooruit kijken naar de toekomst, met focus op onze strategische ambities. Dit betekent onder meer het realiseren van maatschappelijke en wetenschappelijke impact en het bieden van uitstekend wetenschappelijk, praktijkgericht en transformatief onderwijs – een leven lang. Zo leveren we een betekenisvolle bijdrage voor studenten, wetenschappers, bedrijfsleven en de maatschappij.

De komende tijd plaatsen we hier regelmatig updates. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Contact

Heleen van Hall

Hoofd Alumni en Externe Relaties

Heleen den Hertog

Senior programma-coördinator

Lustrum logo


Het Lustrumlogo is gebaseerd op het schild van Nyenrode. Het schild bestaat uit vier vlakken, die elk weer opgedeeld zijn in 6 en 12 balken. Op deze verdeling zijn de sterren geïnspireerd, plus nog een krans van een 75-puntige ster, die uiteraard verwijst naar het lustrum.