High impact action learning

Onze leermethodes

In onze programma’s op maat maken wij bijvoorbeeld gebruik van de volgende leermethodes:

 • Co-creatie met alle stakeholders
  Een maatwerkprogramma is eigenlijk een tijdelijke ‘organisatie’ waar (alle) stakeholders samen leren. Zo kunnen we bijvoorbeeld managers en medewerkers uit de organisatie brengen of juist klanten en leveranciers samenbrengen om met en van elkaar te leren.
 • In de praktijk brengen
  Ondernemerschap, leiderschap en samenwerking ontwikkel je niet door alleen maar te luisteren naar inspirerende verhalen. Het programma moet zelf al een voorbeeld zijn van bijvoorbeeld ondernemerschap. Dan wordt het nieuwe gedrag al zichtbaar tijdens het traject.
 • Actorship
  Wij rekenen op de inbreng van onze deelnemers. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor je eigen leerproces, maar ook voor die van de andere deelnemers.
 • Integratie van hoofd, hart en handen
  In onze programma’s zorgen we voor een goede balans tussen werken met je hoofd (kennis, cognitief), je hart (waarden en emotie, affectief) en je handen (handelen, doen, interactief). De balans is afhankelijk van de doelstellingen van het programma.
 • High Impact Action learning
  In ‘Action learning’ staan leren en reflecteren centraal. In dit proces zijn je collega’s het klankbord. Het geleerde wordt direct in de praktijk gebracht. We kijken naar je interesses en of deze overeenkomen met de intenties van je bedrijf.
 • Blended Learning Solutions
  Onze aanpak bij ‘blended learning’ is flexibel met virtuele en fysieke (face-to-face) contactmomenten. Je kan denken aan coaching, fora, webinars, praktijklessen en colleges en bijeenkomsten op Nyenrode.
 • Appreciative Inquiry
  Tijdens de ‘Appreciative Inquiry’ focussen we door middel van onderzoek op wat de organisatie goed doet en niet op wat fout gaat. Zo laten we de organisatie vernieuwen en (door)ontwikkelen.