Gezondheidscheck en registratie

Het onderwijs in Breukelen en Amsterdam vindt plaats met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, zodat er een veilige werk- en leeromgeving voor iedereen is. Voor beide locaties geldt dat deelnemers en studenten die hun programma komen volgen, aangemeld dienen te zijn via het programma-management of de receptie. Studenten, deelnemers en gasten vullen, elke dag dat zij op Nyenrode zijn, een gezondheidscheck in voordat zij in contact treden met medestudenten, Nyenrode medewerkers of derden. De gezondheidscheck kan via de smartphone ingevuld worden via een QR-code die in de gebouwen te vinden is. Elke deelnemer krijgt vervolgens een badge die zichtbaar dient te worden gedragen.

Daarnaast geldt een mondkapjesplicht bij verplaatsing door de ruimtes op locatie (gangen, collegezalen, kantoor etc.). Als je zit of buiten bent, geldt dit advies niet, mits je 1,5 meter afstand houdt. 

In zowel Breukelen als Amsterdam werken we met een duidelijke routing om de anderhalve meter afstand te bewaren. Wij vragen iedereen op onze locaties om de aangegeven instructies te volgen voor een veilig en prettig verblijf op Nyenrode.

Ook voor wat betreft het thuis werken volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Dit betekent dat onze medewerkers alleen op Nyenrode werken als zij een programma- of locatiegebonden taak hebben. 

Bibliotheek

Na invoering van de huidige maatregelen zijn de bibliotheek en cubicles in Breukelen en Amsterdam tot nader order gesloten. 

Adviezen en maatregelen

Nyenrode volgt de adviezen van de Rijksoverheid, de richtlijnen van het RIVM, de GGD Utrecht, GGD Amsterdam en de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De belangrijkste maatregelen die we op basis hiervan nemen zijn:

  • Tentamens worden in ieder geval tot 31 oktober online afgenomen. 
  • Deelnemersgroepen tot 30 personen zijn welkom op Nyenrode. Wanneer het programma waarvoor je je hebt aangemeld plaatsvindt op Nyenrode, word je hierover geïnformeerd door programma-management.
  • Onze schoonmaakdiensten zijn geïntensiveerd. Dit betekent dat alle ruimten, toiletten, handgrepen en andere oppervlakten nog vaker worden schoongemaakt.
  • Alle reizen naar het buitenland zijn tot nader order uitgesteld.

We realiseren ons dat deze maatregelen tijd en aandacht vragen en mogelijk tot ongemak leiden. De gezondheid en veiligheid van onze studenten, deelnemers en medewerkers heeft onze prioriteit. We danken je bij voorbaat voor je begrip en flexibiliteit. Wij spannen ons in om je verblijf op Nyenrode zo aangenaam mogelijk te maken.