Corona

Versoepeling coronamaatregelen

Nyenrode Business Universiteit streeft ernaar om iedereen een veilige studie- en werkomgeving te bieden. We houden ons daarom vanaf 25 september in Breukelen en Amsterdam aan de volgende regels en richtlijnen:

  • Het dragen van je Nyenrodepas blijft verplicht voor studenten, deelnemers en bezoekers.
  • Was of desinfecteer regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Schud geen handen.
  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten en laat je direct testen door de GGD.
  • Volg bij een positieve coronatest de instructies van de GGD op.

Voor studenten, deelnemers en medewerkers die nog niet (volledig) gevaccineerd zijn, geldt het dringende advies om twee maal per week een preventieve corona sneltest te doen aan het begin van de dag. De tests zijn gratis beschikbaar bij de service desk op beide vestigingen. Bij een positieve uitslag laat je je testen bij de GGD. Blijf thuis tot je de uitslag van deze test hebt ontvangen.

Thuiswerken

Thuiswerken blijft voorlopig nog zoveel mogelijk de norm. Voor medewerkers is het toegestaan om de helft van het aantal dagen dat zij werken op locatie te werken.

Reizen naar het buitenland

Wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat, wees er dan zeker van dat het land van bestemming een groen of geel reisadvies heeft. Je kan dit nakijken op www.nederlandwereldwijd.nl. Ga je naar een land dat wordt aangemerkt als zeer hoog risicogebied, dan zal je conform de overheidsregels in thuisquarantaine moeten gaan.

Contact

Ben je (aankomend) student of deelnemer en heb je een vraag over Nyenrode en het coronavirus? Tijdens kantooruren kan je contact opnemen met programma-management of via het algemene telefoonnummer 0346 - 291 211. 

Heb je algemene vragen over Nyenrode Business Universiteit en de maatregelen rondom het coronavirus, mail dan naar info@nyenrode.nl.