L.E.S. in Zomer

Verandering en aanpassing hoort sinds kort bij je werk. Als leider of professional moet je ingrijpende beslissingen nemen op onbekend terrein. Welke strategie past hierbij? Hoe neem je je medewerkers hierin mee? Wat betekent het 'nieuwe normaal' voor je businessmodel én voor je medewerkers? Onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship kunnen je richting geven.

Opleidingen

Gevonden: 3 opleidingen
MBA-750-x-265 Blended class Inzicht in Bedrijfskunde

Blended class Inzicht in Bedrijfskunde

< 10 dagen | Nederlands | 2-11-2020
In de blended class Inzicht in Bedrijfskunde combineren we online leren met twee klassikale bijeenkomsten. Deze vorm van onderwijs biedt jou het beste van twee werelden.
hero Finance Summer Classes

Finance Summer Classes

< 10 dagen | Nederlands | 24 augustus 2020
De Nyenrode Finance Summer classes 2020 geeft je een compleet overzicht en analyse van de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je leert succesvol bij te dragen aan de groei van uw onderneming.
Blockchain Summercourse HR

Summercourse HR

< 10 dagen | Nederlands | 24 augustus 2020
Wil jij jouw kennis opfrissen en op actuele onderwerpen de diepte ingaan? Stel je eigen summercourse programma samen en ontwikkel diepgaand inzicht tijdens 8 intensieve summercourses in 3 dagen.

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis om leiders en professionals te helpen tijdens de coronacrisis. Abonneer je op L.E.S. in crisis.

Deze zomer ben je van harte welkom op Nyenrode Business Universiteit om aan de slag te gaan met bovenstaande vragen. Tijdens L.E.S. in de Zomer volg je een opleiding die in het teken staat van Ontwikkelen, Leren en Ontspannen. Met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, ga je in kleine groepen aan de slag met jouw casus en/of leervraag. Onder leiding van onze hoogleraren en kerndocenten benut je de zomerperiode optimaal: Ontspan je door uit je thuissituatie én werkomgeving te stappen en blijf leren en ontwikkelen. Geniet van het stille landgoed van Nijenrode in Breukelen of het bruisende Nyenrode Amsterdam en blijf leren en ontwikkelen.