De uitdaging

Nyenrode is bezig met de gefaseerde vervanging van de huidige studentenadministratie door Osiris. Dit is een langdurig project waarvoor uitbreiding van het huidige team wordt gezocht. In dit veranderingstraject ligt de nadruk op activiteiten als analyse, ontwerp en testen.

De applicatiebeheerder draagt zorg voor het formuleren, ontwikkelen en realiseren van de gebruikerswensen vanuit de programma’s en vormt op het gebied van Osiris de verbindende schakel tussen de programma’s, ICT, overige applicatiebeheerders en leveranciers. De applicatiebeheerder verzorgt ook de door programma’s gevraagde rapportages en selecties. De nadruk ligt in de komende periode meer op verandering dan op het beheer van Osiris. Daarnaast zal de applicatiebeheerder ook worden betrokken bij andere systemen waarmee Nyenrode werkt.

 

Primaire werkzaamheden:

 • onderzoeken en specificeren van informatiebehoeftes en wensen met betrekking tot Osiris;
 • onderzoeken en specificeren van problemen met betrekking tot Osiris;
 • testen van gewijzigde (of nieuwe) onderdelen van Osiris en van de koppelingen met andere systemen;
 • zelf initiatief nemen om gebruikers te trainen (‘training on the job’);
 • het adequaat ondersteunen, begeleiden en trainen van gebruikers;
 • zorgdragen voor controleren en up-to-date houden van stamgegevens ten behoeve van bijvoorbeeld rapportages en query’s.
 • Beheer van taken zoals inrichten curriculum / examenprogramma’s

   

   

  Daarnaast wordt er een actieve bijdrage verwacht op onderstaande punten:

 • processen met betrekking tot Osiris en de koppelingen te standaardiseren, optimaliseren en documenteren;
 • het toezien op de juiste uitvoering van de procedures en, als de situatie daartoe aanleiding biedt, informeren van de Application Manager(s);
 • afstemming functioneel en technisch beheer overige bedrijfsapplicaties;
 • in samenwerking met ICT, applicatiebeheerders en leveranciers bepalen van impact van wijzigingen.
 

 

Wie ben jij?

Je hebt minimaal HBO niveau en bent ervaren met projectmatig werken en het begeleiden van verandering. Je hebt een analytisch denkvermogen en skills op het gebied van training en begeleiding. Jij slaat de brug tussen de business en de techniek en hebt improvisatievermogen. Het is een grote pre wanneer je kennis van of affiniteit hebt met Osiris of ervaring met het werken bij een onderwijsinstelling. En een extra pr wanneer je ervaring hebt als applicatiebeheerder. Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk en zowel in Engels als in Nederlands. Van nature werk je nauwkeurig en systematisch. Met jouw goede contactuele eigenschappen en een groot inlevingsvermogen lever je service van hoge kwaliteit.

 

Wat bieden wij?

Nyenrode kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit en een informele sfeer. Resultaatgericht werken en aandacht voor individuele ontwikkeling gaan hand in hand. Afhankelijk van leeftijd en werkervaring bieden wij een passend salaris van minimaal € 2.609,- en maximaal € 3.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9).

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae via jobs@nyenrode.nl Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen

met Constant Rams, Head of Program Management Accountancy via c.rams@nyenrode.nl of 0346-295830.

Contact