Open day

Matchingsdag Bachelor of Science in Accountancy

August 22 2017, 9:30 AM

Information

Matchingsdag 22 augustus

Tijdens de Matchingsdag volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Krijg jij energie van de materie van de accountant? Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken? Ter voorbereiding van deze dag vul je een vragenlijst in over jouw verwachtingen.

Heb je je ingeschreven voor de start van de Bachelor of Science in Accountancy op 28 augustus, maar nog geen Matchingsdag bijgewoond? De Matchingsdag is verplicht voor aanvang van de opleiding. Op dinsdag 22 augustus is er een Matchingsdag voor studenten die hier nog niet aan voldoen. Klik hier om je aan te melden.

SollicitatieLab

Tijdens SollicitatieLab helpt Nyenrode je op weg naar je baan. Leer en experimenteer in het gesimuleerde sollicitatietraject van de accountantskantoren. Oefen met verschillende onderdelen zoals assessments, gedragsstijlen en interactie. En grijp die kans om te gaan speeddaten met recruiters van verschillende accountantskantoren.
De eerstvolgende Matchingsdag & SollicitatieLab worden gepland na de eerstvolgende open dag. De datum wordt op deze pagina tijdens de open dag bekend gemaakt.
All events