Alumni event

Geannuleerd | Alumni event Controlling

March 20 2018, 3:30 PM

Information

Alumni event Controlling: 20 maart | Geannuleerd

Vind je het leuk om weer eens terug te keren naar Nyenrode? Of vind je het leuk om mee te denken over actuele vraagstukken rondom het vakgebied Controlling?

Kom dan ook naar het Controlling Alumni Event van dinsdag 20 maart met
Viviana Kooistra – Voorwald (Partner PWC) en Joost van der Hulst (nu bestuurder bij Jeugdbescherming West en voormalig Directeur Finance & Control SVB)?

In een informele setting zullen we gedurende deze middag onder leiding van Debat.nl een aantal vraagstukken van Viviana Kooistra – Voorwald en Joost van der Hulst (voor personalia zie bijlage) bespreken.  

Twee sprekers, twee verschillende perspectieven door verschil in branches, achtergrond en ervaring. Hiermee willen we, in gesprek met onze gasten, onderzoeken hoe de context of de persoonlijke aanpak van invloed kan zijn op het aangaan van een vraagstuk.

Dit alumni event vindt plaats op dinsdag 20 maart van 15:30 tot 18:30 uur in het Koetshuis van Nyenrode en wordt uiteraard afgesloten met een gezellig diner. Er is daarmee ook voldoende ruimte om bij te kletsen met alumni van Nyenrode.

Voor dit evenement vragen wij een bijdrage van € 75,-

Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk programma, een smakelijk diner, interessante gesprekken en twee PE punten.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de factuurgegevens.

Ben jij er ook bij?