Alumni-evenement

Dank de Donateurs Dag 2019

20 november 2019, 16:00

Informatie

Informatie

Reserveer alvast deze datum voor de jaarlijkse Dank de Donateurs Dag van Stichting Nyenrode Fonds (SNF) in het Koethuis op Nyenrode. Tijdens deze bijeenkomst worden de laatste ontwikkelingen bij het Fonds gedeeld met donateurs en betrokkenen. Traditiegetrouw worden hier ook de scholarships uitgereikt aan studenten die door de donateurs zijn uitgekozen.

Verleden, heden en toekomst

De missie van Stichting Nyenrode Fonds (SNF) is om te investeren in het verleden, heden en de toekomst van Nyenrode Business Universiteit. Het fonds stelt geld beschikbaar voor het in stand houden van het Nyenrode-verleden, zoals de monumenten, het erfgoed en de tradities. Bij het heden gaat het om het investeren in de faciliteiten die we als instituut hebben. Ook draagt het fonds bij aan de toekomst door scholarships mogelijk te maken voor studenten die anders niet de financiële middelen zouden hebben om op Nyenrode te studeren.

Programma:

Dit jaar wordt het evenement gecombineerd met de Dies Natalis. Het programma van de Dank de Donor Dag is van 16:00 - 20:30 uur.

Voor wie?

De Dank de Donor Dag is niet alleen voor donateurs, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in Nyenrode. Wil je eens kennis maken met Stichting Nyenrode Fonds en de donatiemogelijkheden? Dan ben je ook van harte welkom.

Aanmelden

Deze middag is vrij toegankelijk. Aanmelden is mogelijk via de gele aanmeldknop hierboven.