Open dag

EMBA Immersion Evening | 15 maart 2018

15 maart 2018, 17:30

Informatie

EMBA Immersion Evening: 15 maart 2018

Denk je er over na om Executive MBA te studeren, maar heb je nog vragen? Ervaar dan persoonlijk hoe het is om aan Nyenrode te studeren. Grijp deze kans en duik voor een avond in de wereld van een Executive MBA student. Volg een college, werk aan een business case, geniet van een maaltijd met medekandidaten, krijg antwoord op al je vragen en sluit de avond af met een borrel.

Extra: om de Executive MBA ervaring compleet te maken, bieden we je een hotelovernachting aan op de campus. Er zal tevens een ontbijt voor je klaar staan, zodat je daarna je reis kan vervolgen richting werk of huis.

Dit evenement is gratis en open voor deelnemers die een persoonlijke consultatie hebben gehad en daaropvolgend een officiele uitnodiging hebben ontvangen.

Programma

Donderdag 15 maart
17.30     Binnenkomst
18.00     Gastcollege en uitleg business case
19.30     Werk-diner: uitwerking business case
21.00     Presenteren cases
22.00     Afluitende borrel en mogelijkheid vragen te stellen
23.30     Overnachting

Vrijdag 16 maart
07.00     Ontbijt & check out

Executive MBA

De Executive MBA van Nyenrode is een 2-jarige MBA in deeltijd. Deze studie doe je omdat je een volgende stap wil maken in je cariere. Verrijk je persoonlijke en professionele leven en zie hoe snel de wereld verandert door technologie en digitalisering. Als leidinggevende, manager of ondernemer wil je jezelf hierop voorbereiden. Je volgt intensieve modules van 1 week met een groep gelijkgestemde deelnemers: 7 modules op de Nyenrode-campus en 4 modules in het buitenland.

Alle evenementen