Open dag

Open avond Schakeltraject voor Controlling vervolgtraject

15 november 2018, 18:30

Informatie

Open avond Schakeltraject: 715 november 2018

Ambieer jij een mooie carrière in de accountancy of controlling? Maar val jij buiten de boot omdat je geen financieel diploma hebt? Meld je dan aan voor de open avond op donderdag 15 november voor het Schakeltraject voor Controlling. Op de open avond hoor je meer over het Schakeltraject en het vervolgtraject Controlling. Je kan ook direct een vrijblijvend persoonlijk gesprek aanvragen.

Gerelateerde open dagen

Open dag Master of Science in Accountancy
Je kunt instromen in de Master of Science in Accountancy als je een relevante financieel-economische hbo- of wo-bachelor hebt behaald. Jouw studieroute tot RA bestaat uit een Pre-Master, Master en Post-Master.

Open dag Post-Master RA Custom Made
Heb je een afgeronde master en de ambitie om de RA-titel te halen? Dan biedt Nyenrode de Post-Master RA Custom Made. De persoonlijke en flexibele route tot Register Accountant voor wo-masters. Je stroomt in met een relevante financieel-economische of bedrijfskundige master. Heb je een Master of Science diploma op zak en de ambitie om jouw RA-titel te halen? Meld je dan aan voor de open dag Post-Master RA Custom Made.

Alle evenementen