Alumni-evenement

Alumni event | 10 jaar Strategic Leadership Program

12 juni 2019, 15:00

Informatie

Alumni event | 10 jaar Strategic Leadership Program

In 2009 zijn we gestart met de eerste lichting van het Strategic Leadership Program (SLP). 10 jaar later hebben we 21 groepen, bestaande uit bijna 400 deelnemers, begeleidt in het vergroten van hun strategische leiderschap. We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en dit vieren we graag met jou! Daarom nodigen we je van harte uit voor het 10 jaar SLP alumni event op woensdagmiddag 12 juni aanstaande.

Programma

Tijdens het programma staat het elkaar ontmoeten, bijpraten en vieren van het 10-jarig jubileum centraal. Daarnaast verwelkomen we een bijzondere spreekster: prinses Laurentien van Oranje. Zij zet zich in om maatschappelijke vraagstukken op te lossen door het verbinden van mensen en is bevlogen over het brengen van denkkracht van kinderen in boardrooms.

Kosten

We hebben iets te vieren met elkaar! Daarom zijn voor SLP alumni geen kosten verbonden aan dit event. Neem je een introducé mee, dan vragen we een bijdrage van € 100,-. 

Meld je aan

Aanmelden doe je via de aanmeldbutton en is alleen mogelijk als je een SLP alumni bent. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. Wil je een introducé meenemen? Stuur dan een e-mail naar slp@nyenrode.nl.

Agenda

15.30 uur   Ontvangst & aanmelding

16.00 uur   Welkom en opening door programma-manager Miranda van der Kwaak

16.30 uur   Prinses Laurentien van Oranje

17.15 uur   Gelegenheid tot het stellen van vragen / dialoog

17.30 uur   Afsluiting

17.45 uur   Aangeklede borrel met hapje en drankje