Alumni-evenement

Alumni Event in New York | American Friends of Nyenrode

23 mei 2019, 18:00

Informatie

Nyenrodiaan in New York? Kom naar het Alumni Event van de American Friends of Nyenrode (AFNU) op donderdag 23 mei in het kantoor van ABN AMRO.

Deze cocktail party is gesponsord door ABN AMRO, aangezien 50 studenten als onderdeel van hun MSc-programma naar New York afreizen.

Dat het Alumni Network van Nyenrode zo sterk is, is voor een Nederlandse universiteit echt uniek. Wij hopen dat jullie als Nyenrodianen in Amerika deze kans grijpen om andere alumni, studenten en medewerkers van onze mooie universiteit te ontmoeten. Onder het genot van een drankje horen jullie dan natuurlijk ook meer over ontwikkelingen op Nyenrode.

Praktische informatie

Datum: donderdag 23 mei 2019
Tijd: 6.00 - 8.00 pm EST (binnen tijdzone New York)
Locatie: ABN AMRO New York, 100 Park Avenue, 17th floor (op loopafstand van Grand Central Station)

Zin om het feestje te verlengen om bij te praten met andere Nyenrodianen? Na de borrel is er een Alumni Dinner georganiseerd. Op een nabijgelegen locatie kun je eigen kosten aanschuiven.

Meld je nu aan

Kom jij ook naar dit event? Meld je dan aan via info@nyenrodealumni.nl en laat ons weten of je ook blijft voor het diner.


Alle Nyenrodianen in Amerika zijn hiervoor uitgenodigd, omdat jullie New York regelmatig bezoeken. Dus ben je in de buurt, kom dan langs voor een borrel!

Foto: Zen Skillicorn op Flickr

Terugblik

Alle evenementen