Alumni Meetup "Anders Kijken"

18 september 2019, 18:45

Informatie

Anders kijken. Als kind doe je niet anders. In hokjes denken bestaat niet en intuïtie voert je langs ontdekkingen en verwondering. Totdat ‘kan niet’, ‘past niet’ en ‘mag niet’ hun entree doen in de dagelijkse gang van zaken.

Laat je, als alumnus/alumna van onze General Management programma’s, verrassen tijdens onze jaarlijkse Alumni MeetUp.

Creatieveling, innovator en inspirator Daan Roosegaarde laat jou deze avond anders kijken en anders denken. Daan denkt vooral veel, en wat hij bedenkt deelt hij.“Ping-pongen” noemt hij het. Door constant ideeën te delen en er over te praten ontstaan de ideeën van morgen. De taak: ons deze avond laten inspireren en vooral meer gaan doen. Meer ideeën, meer voorstellen, meer koppelen. Dan komt het wel goed met de innovatie.

“Anders kijken en anders denken kan juist een toegevoegde waarde hebben. Anders kijken gaat bijvoorbeeld over het koppelen van verschillende disciplines om zo tot heel nieuwe ontdekkingen te komen. De herwaardering van creativiteit is enorm belangrijk. Niet om ‘alleen maar’ creatief te doen, maar juist om het feit dat je daardoor anders naar dingen kijkt. Je kunt daarmee verbeelding en innovatie heel goed samen laten gaan om nieuwe concepten vorm te geven”

- Daan Roosegaarde

Aanmelden

Aanmelden doe je via de aanmeldbutton en is alleen mogelijk als je alumna/alumnus bent van de General Management opleidingen.

Mogelijkheid tot meenemen introducé

Wil je iemand meenemen? Dan is hij of zij uiteraard van harte welkom! Wij zien het als een mooie manier om iemand die je het gunt, te introduceren in de Nyenrode Community en gezamelijk de bijeenkomst bij te wonen. Stuur een e-mail naar op@nyenrode.nl met zijn of haar gegevens en wij sturen je introducé een persoonlijke uitnodiging toe. Vermeld ook het aantal introducés op het aanmeldformulier. 


Kosten van deelname
Deze bijeenkomst bieden wij nu voor 60 euro (ex. BTW) per persoon aan. Dit bedrag geldt voor zowel General Management alumni als voor introducés.*

*De betaling geschiedt middels een ‘tikkie’ naar het door jou opgegeven mobiele telefoonnummer.

Wij hebben een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Bij verdere vragen over het alumni event kan je contact opnemen met programma-manager Brenda Gallardo Torres.

Alumni Parttime MSc in Management
Dit event maakt onderdeel uit van het alumni loyaliteitsprogramma van de Parttime MSc in Management. Daarom maak je ook kennis met de alumni van de Parttime Master of Science in Management.

Agenda

18:45 uur 
Welkom! Ontvangst op landgoed Nyenrode,
inclusief een lichte maaltijd.

19:30 uur 
Daan Roosegaarde over: Anders kijken, anders denken.

20:30 uur 
Q&A & tijd voor discussie. Vuur je vragen af op Daan.
Wrap up en afronding van het programma.

21:00 uur 
Afsluitende (netwerk)borrel.

Alle evenementen