Open dag

Belevingssessie | Part-time MSc in Management

9 december 2022, 18:00
9 december 2022, 22:00
Er zijn nog 4 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Belevingssessie Part-time Master of Science in Management


Ben jij enthousiast over de Part-time MSc in Management opleiding die start op 13 januari 2023? Dan nodigen we je graag uit voor een belevingssessie op vrijdagavond 9 december aanstaande.


Naast een korte introductie over het programma volg je een speciaal college van Prof. dr. Haico Ebbers, samen met alumni van dit programma. Het college, met als titel “Het huidige economische landschap”, geeft jou een voorproefje van de opleiding en specifiek van het vak International Business and Economics. Er wordt o.a. ingegaan op de economische gevolgen van de Oekraïne crisis en op de gevolgen voor het globaliseringsproces en het internationale bedrijfsleven.


De avond start om 18.00 uur, waarna we de belevingssessie om 22.00 uur afsluiten met een gezamenlijke borrel. Natuurlijk staat het vrij om onze alumni vragen over de opleiding te stellen. 


Wil je meer weten over de Part-time MSc in Management, het studie programma of de open avond? Neem dan contact op met Wendelien of Margriet.  Tot dan!

Wil je buiten je grenzen kijken en nieuwe kennis vergaren om jezelf en jouw team naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan het verhaal van Marloes.

Part-time MSc in Management

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap met de Part-time MSc in Management. Alle aspecten van bedrijfskunde komen aan bod en worden gelinkt aan de praktijk waardoor je de opgedane kennis meteen kan toepassen in jouw organisatie. Met de Part-time MSc in Management van Nyenrode, kies je voor een van de meest complete bedrijfskundestudies van Nederland. 

Met deze studie versnel je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en krijg je toegang tot direct in de praktijk toepasbare bedrijfskundekennis. Wat je op vrijdag en zaterdag leert, kan je op de maandag daarna direct op je werk gebruiken!

Tip: Wist je dat bijna de helft van onze studenten een bijdrage voor de studiekosten van de werkgever ontvangt?  Overweeg jij dit ook om aan te vragen bij jouw werkgever? Vergeet dan niet deze 5 tips voor het aanvragen van je studiekosten  te lezen.  

 

Agenda

17:45 - 18:00
Inloop/registratie

18:00 - 18:30
Curriculum & programma introductie

18:30 - 19:00
Informele meet & greet met hapje en drankje

19:00 - 22:00
College “Het huidige economische landschap”

22:00 - 22:30
Borrel