Open dag

Belevingssessie Foundations of Management

9 juni 2020, 14:45

Informatie

Belevingssessie Foundations of Management | 9 juni 2020

Wil je doorgroeien naar een algemene managementfunctie of heb je die stap net gemaakt, maar mis je de brede academische kennis van bedrijfskunde? Met het Foundations of Management programma maak je jezelf in 1 jaar de essentie van bedrijfskunde eigen. Wil je meer weten en sfeer proeven? Tijdens de belevingssessie op 9 juni maak je kennis met het programma en krijg je alle informatie. Je maakt kennis met de FMA staf en alumni en ervaart de manier van college geven tijdens een proefcollege. Natuurlijk heb je alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Voor wie?

Je wilt doorgroeien naar een (algemene) managementfunctie of je hebt die stap net gezet. We verwachten minimaal werk- en denkniveau hbo+ van je en ten minste 5 jaar werkervaring.

Meld je aan

Aanmelden voor de belevingssessie doe je via de inschrijfbutton. Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestingsmail. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de inhoud van de belevingssessie of het programma? Neem contact op met programma-manager Manon Doesborgh, zij helpt je graag.

Agenda

Programma

14.45 uur  
Inloop

15.00 uur  
Introductie FMA door Manon Doesborgh, programma-manager FMA

15.30 uur  
Interview met FMA alumna/alumnus

16.00 uur   
Mini college door FMA kerndocent

17.00 uur  
Afsluiting