Open dag

Belevingssessie Foundations of Management

28 oktober 2019, 14:45

Informatie

Belevingssessie Foundations of Management | 28 oktober 2019

Wil je doorgroeien naar een algemene managementfunctie of heb je die stap net gemaakt, maar mis je de brede academische kennis van bedrijfskunde? Met het Foundations of Management programma maak je jezelf in 1 jaar de essentie van bedrijfskunde eigen. Wil je meer weten en sfeer proeven? Tijdens de belevingssessie op 28 oktober maak je kennis met het programma en krijg je alle informatie. Je maakt kennis met de FMA staf en alumni en ervaart de manier van college geven tijdens een proefcollege. Natuurlijk heb je alle gelegenheid om je vragen te stellen.

Voor wie?

Je wilt doorgroeien naar een (algemene) managementfunctie of je hebt die stap net gezet. We verwachten minimaal werk- en denkniveau hbo+ van je en ten minste 5 jaar werkervaring.

Meld je aan

Aanmelden voor de belevingssessie doe je via de inschrijfbutton. Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestingsmail. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de inhoud van de belevingssessie of het programma? Neem contact op met programma-manager Manon Doesborgh, zij helpt je graag.

Agenda

Programma

14.45 uur   Inloop

15.00 uur   Introductie FMA door Manon Doesborgh, programma-manager FMA

15.30 uur   Interview met FMA alumna/alumnus

16.00 uur   Mini college door FMA kerndocent Jack van der Veen (module Operation & Supply Chain Management)

17.00 uur   Afsluiting