Open dag

Belevingssessie | Modulair Executive MBA

23 juni 2022, 16:00
23 juni 2022, 18:30
Er zijn nog 60 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Kom sfeer proeven.
Kom naar de belevingssessie van de Modulair Executive MBA.

Met de Modulair Executive MBA van Nyenrode volg je een Executive MBA naast je baan en wanneer het jou uitkomt. Je ontwikkelt je leiderschapsvaardigheden en groeit persoonlijk en professioneel in de materie van bedrijfskunde en management. Door de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende tracks binnen dit modulaire MBA: Business & ITBusiness & Sustainable Transitions en Public & Private, werk je tevens aan zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities. De MBA bestaat uit 10 modules, die ook los te volgen zijn. 

Wil je weten of de Modulair Executive MBA bij jou past? En met welke module je zou kunnen starten in het najaar? Ontdek het op de belevingssessie van 23 juni aanstaande.

Wat kan je verwachten

Je komt in deze sessie die plaatsvindt op Nyenrode, alles te weten over het Modulair Executive MBA programma, maakt kennis met de MBA-staf en kan al je vragen kwijt. Niet alleen aan onze programma-adviseurs, maar ook aan onze alumni en huidige deelnemers; zij weten namelijk als geen ander hoe het is om dit programma bij Nyenrode te volgen.

Daarnaast neem je tijdens de belevingssessie deel aan een interactief proefcollege rondom het thema ‘samenwerking als sleutel voor een duurzame toekomst van Danielle Zandee, professor Sustainable Organizational Development.

Datum: donderdag 23 juni 2022
Tijd: 16.00 - 18.30 uur
Locatie: Koetshuis, Nyenrode, Breukelen

Zien we je 23 juni op Nyenrode? Meld je aan via bovenstaande button. 

 

Persoonlijk opleidingsadviesgesprek

Wil je graag vooraf een 1 op 1 persoonlijk opleidingsadviesgesprek per telefoon? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Daphne Werner.

Meer over dit programma en de drie verschillende tracks vind je op  onze algemene Modulair Executive MBA-pagina.

Agenda

Programma 23 juni

16.00 uur  Inloop

16.30 uur  Introductie Modulair Executive MBA

16.45 uur  Proefcollege

17.45 uur  Maak kennis met programma management, deelnemers en alumni

18.30 uur  Borrel