Open dag

Belevingssessie Modulair Executive MBA

27 juni 2019, 16:00

Informatie

Belevingssessie Modulair Executive MBA | 27 juni 2019

We begrijpen dat het combineren van werk, studie en privéleven best een uitdaging is. Daarom hebben wij een Modulair MBA programma ontwikkeld. Je stelt zelf jouw MBA samen door in totaal 10 modules te volgen in een tijdsperiode die jou past. Kies tussen drie specialisaties: Food & Innovation, Business & IT en Public & Private.

Tijdens onze belevingssessie ontvang je informatie over de modulaire MBA programma’s en maak je kennis met de MBA staf, alumni en huidige deelnemers. Daarnaast neem je deel aan een interactief college van één van onze kerndocenten. Je ervaart het niveau van de modules en de manier van college geven. Op die manier proef je de sfeer en maak je kennis met Nyenrode en het programma.

Aanmelden

Je kan je kosteloos aanmelden via bovenstaande inschrijfbutton. Geef in het formulier de voorkeur op van de track waar jouw interesse naar uitgaat. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil je je direct aanmelden voor één van de modules of een persoonlijk opleidingsadvies? Lees meer op de algemene Modulair Executive MBA-pagina, kies een track/module of neem contact op met opleidingsadviseurs Nynke ten Hoeve of Iësta Vis.

Agenda

Programma

16.00 uur  Welkom! Ontvangst en registratie

16.30 uur  Introductie Modulair Executive MBA

17.30 uur  Proefcollege door een kerndocent
Prof. dr. Jack van der Veen - hoogleraar Supply Chain Management

18.30 uur  Maak kennis met deelnemers en alumni

19.00 uur Gezamenlijke netwerkborrel met een hapje
Alle evenementen