Open dag

Belevingssessie Modulair Executive MBA 27 augustus 2019

27 augustus 2019, 16:00

Informatie

De Modulair Executive MBA

Met de Modulair Executive MBA van Nyenrode studeer je naast je baan wanneer het jou uitkomt aan de zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in alle 10 te volgen modules. Je neemt je eigen cases mee vanuit de praktijk en gaat hier mee aan de slag zodat je het direct kan toepassen. Meer weten? Kom naar de belevingssessie!

Belevingssessie Modulair Executive MBA | 27 augustus 2019

Tijdens onze belevingssessie ontvang je informatie over de modulaire MBA programma’s en maak je kennis met de MBA staf, alumni en huidige deelnemers. Daarnaast neem je deel aan een interactief college van één van onze kerndocenten. Je ervaart het niveau van de modules en manier van college geven. Op die manier proef je de sfeer en maak je kennis met Nyenrode en het programma.

Aanmelden

Je kan je kosteloos aanmelden via bovenstaande inschrijfbutton. Geef in het formulier de voorkeur op van de track waar jouw interesse naar uitgaat. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil je je direct aanmelden voor één van de modules of een persoonlijk opleidingsadvies? Lees meer op de algemene Modulair Executive MBA-pagina, kies een track/module of neem contact op met onze opleidingsadviseur Nynke of Iësta.

Agenda

Programma

16.00 uur  Ontvangst en registratie

16.30 uur  Introductie Modulair Executive MBA

17.30 uur  Proefcollege door Prof. dr. Marijn Janssen,
                   gespecialiseerd in ICT en Governance

18.30 uur  Maak kennis met deelnemers en alumni

19.00 uur Gezamenlijke netwerkborrel met een hapje

Alle evenementen