Open dag

Online Belevingssessie (Pre-)Master Fiscaal Recht

24 november 2020, 19:00
24 november 2020, 21:00
Er zijn nog 40 plekken beschikbaar
Online

 Online

Online Belevingssessie (Pre-) Master Fiscaal Recht

Met de deeltijd Master Fiscaal Recht ontwikkel je jezelf in 2,5 jaar tijd tot een fiscaal-juridische professional op academisch niveau. Ben je nieuwsgierig naar wat deze deeltijd master van Nyenrode kan betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan verwelkomen we je graag op 24 november 2020 voor de online belevingssessie van de Master Fiscaal Recht.


Karin, student Master Fiscaal Recht aan Nyenrode, legt uit waarom ze juist voor Nyenrode heeft gekozen. Kom naar de online belevingssessie om te ontdekken wat de Master Fiscaal Recht voor jouw carrière kan betekenen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze avond wordt het programma van de (Pre-) master Fiscaal Recht toegelicht en delen huidige studenten en alumni hun ervaring en vertellen wat de studie hen heeft gebracht op persoonlijk en professioneel vlak. Tevens kom je meer te weten over hoe je de studie kan combineren met werk en privé en de toegevoegde waarde voor jouw werkgever. Om een beter beeld te krijgen wat je inhoudelijk kunt verwachten van de studie geeft Prof. dr. Tom Berkhout MRE MRICS een proefcollege.  De belevingssessie zal online via Teams plaatsvinden.

Tot 24 november! 

Voor vragen neem je contact op met Anja van der Laars. Tot dan!

Agenda

19:00 - 19:30
Introductie van de opleiding door programma directeur mr. drs. Bart Jonker RA

19:30 - 20:00 
Proefcollege door academisch directeur Prof. Dr. Tom Berkhout MRE MRICS

20:00 - 20:30
Gelegenheid tot vragen stellen aan het studentenpanel

20:30
Afsluiting