Open dag

Belevingssessie (Pre-)Master Fiscaal Recht

27 november 2020, 15:00

Informatie

Belevingssessie (Pre-) Master Fiscaal Recht

Met de deeltijd Master Fiscaal Recht ontwikkel je jezelf in 2,5 jaar tijd tot een fiscaal-juridische professional op academisch niveau. Ben je nieuwsgierig naar wat deze deeltijd master van Nyenrode kan betekenen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan verwelkomen we je graag op 27 november 2020 voor de belevingssessie van de Master Fiscaal Recht.


Karin, student Master Fiscaal Recht aan Nyenrode, legt uit waarom ze juist voor Nyenrode heeft gekozen. Kom naar de belevingssessie om te ontdekken wat de Master Fiscaal Recht voor jouw carrière kan betekenen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze avond wordt het programma van de (Pre-) master Fiscaal Recht toegelicht en delen huidige studenten en alumni hun ervaring en vertellen wat de studie hen heeft gebracht op persoonlijk en professioneel vlak. Tevens kom je meer te weten over hoe je de studie kan combineren met werk en privé en de toegevoegde waarde voor jouw werkgever. Om een beter beeld te krijgen wat je inhoudelijk kunt verwachten van de studie geeft Prof. dr. Tom Berkhout MRE MRICS een proefcollege.  Tussen 15:00 en 15:30 zal de belevingssessie beginnen, we sluiten af met een gezamenlijke borrel.

We verwelkomen je graag op 27 november! 

Voor vragen neem je contact op met Anja van der Laars. Tot dan!

Agenda

15:00 - 15:30
Ontvangst en registratie

15:30 - 16:00
Introductie van de opleiding door programma directeur mr. drs. Bart Jonker RA

16:00 - 16:30 
Proefcollege door academisch directeur Prof. Dr. Tom Berkhout MRE MRICS

16:30 - 17:00
Gelegenheid tot vragen stellen aan het studentenpanel

17:00
Afsluiting met een hapje en drankje