Experience Weekend

Business Game Weekend | Full-time MSc in Management

5 april 2024, 17:00
6 april 2024, 17:30
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Wil jij jezelf uitdagen en erachter komen hoe het is om in het management van een internationaal bedrijf werkzaam te zijn? Meld je dan nu aan voor onze Business Game, waar je jezelf uitdaagt en ervaart hoe het is om het Full-time MSc in Management programma te volgen op Nyenrode Business Universiteit. Bovendien maak je kans om een beurs te winnen ter waarde van €10.000*. 

The Business Game bestaat uit een simulatie waarin je samen met andere potentiële master studenten gaat werken aan een business case aangeleverd door een echt bedrijf met het doel om realistische vraagstukken op te lossen. Je levert een individueel project waarbij je jouw verhaal ondersteund door data en analyse, gevolgd door een pitch presentatie. Uit alle deelnemers wordt een winnaar verkozen door onze jury. Je zult verschillende uitdagingen en dilemma’s tegenkomen die sterke besluitvormingskwaliteiten en creativiteit vereisen. Dus denk jij dat je het in je hebt? Doe nu mee! 

Deadline om je aan te melden voor het evenement: 11 maart 2024. 

Voorwaarden om deel te mogen nemen aan de Business Game: 

  1. Je moet een korte motivatie schrijven waarin naar voren komt waarom je aan de Business Game wilt meedoen en waarom je interesse hebt in ons Full-time MSc in Management programma (ruimte hiervoor kun je vinden in het registratieformulier). Je moet dit formulier indienen vóór 11 maart 2024. 

  2. Als jouw motivatie is goedgekeurd zul je van onze Programma Adviseurs een link ontvangen om een telefoongesprek in te plannen. Let op: het is je eigen verantwoordelijkheid om dit gesprek in te plannen op een datum vóór 21 maart 2024. 

  3. Voor kandidaten die niet in Nederland wonen is het mogelijk om een reisvergoeding te krijgen om deel te kunnen nemen aan de Business Game. Het bedrag van het trein- of vliegticket zal worden afgetrokken van jouw eerste Master collegegeld betaling. Let op: het ticket wordt dus niet terugbetaald wanneer de pre-master niet is gehaald. 

  4. Het bedrag van de beurs bedraagt €10.000. Dit bedrag zal worden afgetrokken van de eerste Master collegegeld betaling. Let op: de beurs wordt dus niet uitgereikt wanneer de pre-master niet is gehaald. 

  5. Als je de Business Game beurs wint, kun je je niet langer aanmelden voor onze “Revolving Scholarship”. 

  6. De beurs is alleen bedoeld voor het acadamische jaar 2024-2025. Je kunt er dus alleen voor in aanmerking komen als je de pre-master in september 2024 start of de master in januari 2025. 

  7. Als de winnaar van de beurs niet start in het academische jaar 2024-2025, voor welke reden dan ook, wordt de beurs toegekend aan de volgende beste kandidaat van de Business Game. 

  8. Om mee te kunnen doen aan de Business Game moeten alle kandidaten van 5 op 6 april in ons hotel op de campus in Breukelen verblijven.