Alumni-evenement

Dank de Donateurs Dag 2019

20 november 2019, 16:00

Informatie

Informatie

Wij heten u warm welkom op de jaarlijkse Dank de Donateurs Dag op woensdag 20 november 2019 om u te bedanken voor de support. Wij ontvangen u graag om 15.30 uur in de Neelie Kroeshal te Nyenrode. Daarna bent u welkom bij ons Donateurs Diner.

Dit jaar wordt de Dank de Donateurs Dag gecombineerd met de Dies Natalis. Traditiegetrouw worden tijdens ons event ook de scholarships uitgereikt aan studenten die door de donateurs zijn uitgekozen. Dit jaar is die scholarship ceremony onderdeel van de Dies Natalis.

Wij realiseren ons dat deze dag ook interessant kan zijn voor vrienden en familieleden. Vanzelfsprekend zijn ook zij van harte welkom.

Verleden, heden en toekomst

De missie van Stichting Nyenrode Fonds (SNF) is om te investeren in het verleden, heden en de toekomst van Nyenrode Business Universiteit. Het fonds stelt geld beschikbaar voor het in stand houden van het Nyenrode-verleden, zoals de monumenten, het erfgoed en de tradities. Bij het heden gaat het om het investeren in de faciliteiten die we als instituut hebben. Ook draagt het fonds bij aan de toekomst door scholarships mogelijk te maken voor studenten die anders niet de financiële middelen zouden hebben om op Nyenrode te studeren.  

 

Aanmelden

Deze middag is vrij toegankelijk. Meld u hierboven aan via de gele knop en laat ons weten met hoe veel gasten wij u kunnen verwachten.Kunt u niet het hele programma bijwonen? Geef dat dan aan bij de dieetwensen op het aanmeldformulier. 

Alle evenementen