Open dag

Online Matchingsdag BSc in Accountancy

26 augustus 2021, 10:30
26 augustus 2021, 15:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy van Nyenrode bij jou past? Meld je dan aan voor de Online Matchingsdag op 26 augustus van 10.30 tot 15.00 uur.

Tijdens deze Online Matchingsdag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy en volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken? Daarnaast kan je al je vragen aan ons stellen.

Deelname & voorwaarden

  • Je verwacht per september a.s. een vwo of hbo-propedeuse diploma op zak te hebben.
  • Je weet al dat je wilt starten (en hebt al een open dag bezocht).
  • Deelname aan de online matchingsdag is verplicht in het jaar voor aanvang van de start van de opleiding eind augustus.
  • Zit je in 5 vwo? Dan kan je vrijwillig aan de matchingsdag deelnemen om ervaring op te doen, maar houd er rekening mee dat de matchingsdag nogmaals gevolgd dient te worden in het jaar dat je start met de studie.
Voor meer informatie kan je mailen naar: matching@nyenrode.nl

Terugblik

Matchingsdag | Bachelor of Science in Accountancy

Heb je interesse in de Bachelor of Science in Accountancy. En ben je benieuwd of deze studie echt bij je past? Meld je dan aan voor de Matchinsdag.