Open dag

Online Inspiration Evening | Executive MBA

11 februari 2021, 18:00
11 februari 2021, 20:45
Er is altijd plek voor jou
Online

 Online

Online Inspiration Evening: 11 februari 2021

Denk je aan een Executive MBA en ben je nieuwsgierig hoe het is om een EMBA op Nyenrode te volgen? Schrijf je dan in voor ons aankomende event op 11 februari. Tijdens de Online Inspiration Evening krijg je de kans om alles over ons Executive MBA programma te weten te komen, volg je een proefcollege, kan je al je vragen kwijt aan de huidige EMBA studenten en alumni en maak je kennis met potentiële medestudenten. Voorafgaand van het event volgt er een adviesgesprek om de match met het programma en jouw ambities te bespreken!

De Online Inspiration Evening zal via teams plaatsvinden.

De Executive MBA

De Executive MBA (EMBA) van Nyenrode is een 2-jarige MBA in deeltijd. Deze studie volg je omdat je als leidinggevende, manager of ondernemer wilt groeien en je leiderschapsvaardigheden wilt doorontwikkelen. Er zal gedurende het programma, in elke module, aandacht worden besteed aan jouw Personal Leadership Development Journey, de rode draad van het programma.

Je volgt intensieve modules van 1 week met een groep gelijkgestemde deelnemers: 7 modules op de Nyenrode-campus en 3 modules in het buitenland. Je verbreedt je blik op bedrijfskunde, management en leiderschap en je leert jezelf kennen: je kwaliteiten, passies, stijl en persoonlijkheid.

Zien we je 11 februari online? Meld je aan via bovenstaande button ⬆

Meer informatie?

Liever eerst nog wat meer informatie over de Executive MBA van Nyenrode of wil je de brochure ontvangen? Dan verwijzen we je graag naar de algemene pagina van de Executive MBA. Je kan ook contact opnemen met Karin, onze programma-adviseur.

 

Agenda

Programma

18.00 - Welkomstwoord en programma informatie
18.30 - Interactieve sessie
19.00 - Pauze
19:15 - Alumni Talkshow met Q&A's
19.50 - Leiderschap inspiratie sessie "Be a Hero" door Dr. Bas Kodden
20.30 - Vragenronde
20:45 - Afsluiting van de avond