Alumni-evenement

Graduation Lunch MSc26

22 februari 2019, 11:30

Informatie

Een feestelijk moment! Op vrijdag 22 februari is de afstudeerceremonie van de masterstudenten uit MSc26. Voor sommigen is van hen is studeren aan Nyenrode mede mogelijk gemaakt door een beurs van alumni en Stichting Nyenrode Fonds. Dit bijzondere moment vieren we daarom graag met een lunch voor dei beursstudenten en hun donateurs.

Tijdens deze lunch ontvangen we alle beursstudenten en alumni die hun beurs mogelijk hebben gemaakt. Een perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen! Na de lunch gaan we gezamenlijk naar de ceremonie die om 14.00 uur begint.

Voor wie?

Afstuderend beursstudenten  – Als afstuderend student vertrek je weliswaar van het landgoed, maar tegelijkertijd word je onderdeel van een fantastisch netwerk van alumni. Voordat jij je koffers klaarzet bij de deur, bieden wij je daarom de mogelijkheid om de donateurs van jouw studiebeurs nogmaals te spreken en de andere beursstudenten beter te leren kennen.

Donateurs van hun studiebeurzen – Zonder de studiebeurzen die jullie financieel mogelijk hebben gemaakt, was het voor deze studenten heel anders gelopen. Als betrokken donateurs bieden wij jullie daarom de kans nog eens het landgoed te betreden om elkaar te ontmoeten, de studenten succes te wensen en gezamenlijk dit moment te vieren.

Huidige beursstudenten  – Als beursstudent aan Nyenrode is dit het moment om je netwerk onder (toekomstig) alumni te vergroten. En krijg alvast een voorproefje op je eigen graduation!

Programma

11.30 – 12.00 uur     Ontvangst in restaurant De Lakei
12.00 – 14.00 uur     Lunch
14.00 uur                  Graduation Ceremony

Aanmelden

Deze Graduation Lunch is alleen voor genodigden. Heb je een persoonlijke uitnodiging ontvangen, meld je dan aan via de gele aanmeldknop hierboven.

Alle evenementen