Alumni-evenement

Jaarlijks IMBA en FT MBA Alumni Event

13 september 2019, 16:00

Informatie

Het leven na mijn MBA: theorie omzetten in praktijk

De Australische Peter Thompson (47) schreef zich in 2007 in voor de International MBA. Op 23-jarige leeftijd zette hij een klein bedrijfje op aan de Australische Goudkust voor IT-dienstverlening op basis van break/fix. Nu, meer dan twee decennia later, is het bedrijf uitgegroeid tot een bekroonde aanbieder die bedrijven in Australië bedient met diensten op het gebied van connectiviteit, de cloud en managed IT. Peter blijft algemeen directeur en is nauw betrokken bij het uitstippelen van de strategische koers van het bedrijf.

De waarden en principes van Peter zijn de afgelopen 20 jaar onveranderd gebleven: zijn uiterste best doen, respect verdienen via integriteit, een rolmodel zijn voor zijn collega’s en waarde creëren voor degenen met wie hij werkt, of dit nu klanten zijn, partners, of de teams die hij aanstuurt.

De passie van Peter voor technologie en ondernemersgeest zijn terug te zien in zijn studieresultaten en de verschillende zakelijke keuzes die hij door de jaren heen heeft gemaakt. Onder leiding van Peter is GCOMM de voorkeurspartner geworden op het gebied van connectiviteit en managed services voor honderden MKB-bedrijven in Australië. Er zijn sterke samenwerkingsverbanden met wereldwijde technologieleveranciers en het bedrijf blijft gestaag groeien dankzij welverdiende doorverwijzingen.

Peter is door zijn uitstekende staat van dienst een katalysator voor de groei en succes van het bedrijf. Hij is een leider die anderen door zijn enthousiasme inspireert en die bekwame en gemotiveerde teams samenstelt. Peter, die in verschillende landen heeft gewoond en door tal van landen heeft gereisd, heeft een goed begrip van culturele diversiteit op de werkvloer en weet hoe hij sterke teams kan samenstellen die resultaten boeken.

Peter verdeelt zijn tijd over zijn thuisland Australië en zijn huidige verblijfplaats Servië.

Programma

16.00 uur            Receptie, weerzien

16.30 uur            Welkomstwoord door Heleen van Hall, het hoofd Alumni & External Relations van Nyenrode Business              Universiteit

16.45 uur            Het leven na mijn MBA: Peter Thompson, alumnus IMBA 2007-2008

18.15 uur            Borrel onder het genot van een hapje en drankje

Locatie

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Keizersgracht 285, 1016 ED Amsterdam
Alle evenementen