Open dag

Matchingsdag | Bachelor Accountancy

18 december 2023, 09:30
18 december 2023, 16:00
Er zijn nog 40 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Tijdens deze Matchingsdag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy en ervaar je wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken? Daarnaast kan je al je vragen aan ons stellen.

Deelname & voorwaarden

  • Je verwacht per september 2024 een vwo of hbo-propedeuse diploma op zak te hebben.
  • Je weet al dat je wilt starten
  • Deelname aan de matchingsdag is verplicht in het jaar voor aanvang van de start van de opleiding eind augustus.
  • Zit je in 5 vwo? Dan kan je vrijwillig aan de matchingsdag deelnemen om ervaring op te doen, maar houd er rekening mee dat de matchingsdag nogmaals gevolgd dient te worden in het jaar dat je start met de studie.

Voor meer informatie kan je mailen naar: matching@nyenrode.nl.

Kan je op 18 december 2023 niet? Geen probleem! Er worden in februari, maart, april en juni ook nog Matchingsdagen georganiseerd.

Heb je interesse in de Bachelor of Science in Accountancy. En ben je benieuwd of deze studie echt bij je past? Meld je dan aan voor de Matchingsdag.


Sollicitatielab 18 december 2023

Wil je oefenen met solliciteren bij Accountantskantoren? Op het sollicitatielab krijg je de mogelijkheid om alvast een beetje te oefenen en ga je het gesprek aan met echte recruiters van de kantoren. Je kan je hier inschrijven voor het Sollicitatielab: https://www.nyenrode.nl/evenementen/e/sollicitatielab-bsc-accountancy