Carrière-evenement

MBA Roadshow Eindhoven 10 maart

10 maart 2020, 17:00

Informatie

MBA_Roadshow_banner_2020

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Ontmoet Nyenrode Business Universiteit in een stad bij jou in de buurt en ontdek hoe een MBA-programma jouw impact als leidinggevende kan vergroten en jouw kennis van het internationale bedrijfsleven kan versterken. Nyenrode’s unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling stelt jou in staat om wat je leert tijdens de intensieve modules van onze MBA programma’s, je daarna meteen in de praktijk van jouw organisatie en in jouw toekomstige carrière kan toepassen. Meer informatie over onze MBA programma’s:

- Full-time MBA, voor een diepgaande kennismaking met het Europese bedrijfsleven.
- Executive MBA, gericht op jouw persoonlijke leiderschapsstijl en het wereldwijde bedrijfsleven.
- Modulair Executive MBA, kies uit 3 specialisaties: Business & IT, Business & Sustainable Transitions of Public & Private.

Tijdens het persoonlijk informatiegesprek zal onze MBA Programma Adviseur jou meer informatie geven over Nyenrode Business Universiteit, onze twee unieke locaties (in Breukelen en Amsterdam), onze drie MBA-programma’s, het Nyenrode alumni-netwerk, en de toelatingsprocedure. Daarnaast bespreken we jouw CV en adviseren we je welk MBA-programma van Nyenrode het beste aansluit op jouw achtergrond, werkervaring, ambitie en carrière doelen. Tijdens de sessie is er tevens gelegenheid voor jou om jouw vragen te stellen over Nyenrode en de MBA-programma’s. Vergelijk hier alvast de drie programma's met elkaar.

Meld je nu aan voor één van de beschikbare tijdvakken in Einhoven:

17.00 - 17.45 uur
17.45 - 18.30 uur
19.00 - 19.45 uur
19.45 - 20.30 uur
20.30 - 21.15 uur

Liever een ontmoeting met onze Programma Adviseurs in Rotterdam of Amsterdam? Dat kan! Zie hiervoor ook de buttons aan de rechterzijde.

Na jouw aanmelding neemt een van onze Programma Adviseurs contact met jou op om het tijdslot voor de persoonlijk informatiegesprek in te plannen en om ter voorbereiding te weten naar welk Nyenrode MBA-programma jouw voorkeur uitgaat.
Alle evenementen