Alumni-evenement

Modulair Executive MBA-BBQ

20 september 2022, 16:00
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Lange tijd was er weinig mogelijk op het gebied van samenzijn. Nu dat wel weer kan, nodigen wij jou van harte uit voor de Modulair Executive MBA BBQ op 20 september 2022.

Tijdens deze BBQ word je op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, materieel en spiritueel gebied gevoed. Van dit evenement ga je voller weg dan dat je gekomen bent! Ook zetten we deze dag de Modulair Executive MBA-afgestudeerden die in de covid-periode hun diploma in ontvangst hebben genomen, extra in het zonnetje.

Vanaf 16.00 uur is de ontvangst op Nyenrode Business Universiteit en rond 19.30 uur sluiten we af met een wervelende act. Uiteraard ben je van harte welkom daarna nog verder te borrelen.

George Parker, illusionist, mentalist en docent aan Nyenrode begeleidt deze avond en maakt dit evenement, samen met andere sprekers, tot een klein feest.

We hopen je 20 september op ons landgoed te mogen ontvangen voor een inspirerend programma en een heerlijke BBQ. Opgeven kan via onderstaande button. Heel graag tot dan

 

De magie van verbinding

Eén plus één is 86 miljard...

Spreker

George Parker is een veelgevraagde spreker/performer, Creatief Producent van Verandering en Innovatie en bestselling auteur. Hij deed meer dan 5000 maatwerk LectureShows© in ruim 30 landen, waarbij hij inhoud van hoge kwaliteit en aanstekelijk entertainment mengde. Als Producent van Verandering begeleidt hij op creatieve wijze teams en organisaties van vage bedoelingen naar gewenste resultaten.