MSc in Management Challenge

14 juli 2021, 13:00
14 juli 2021, 16:00
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Nyenrode Breukelen & Amsterdam

 

MSc in Management Challenge

Overweeg je om met een academische master aan Nyenrode te starten, maar beschik je niet over de financiële middelen om je aanmelding af te ronden? Neem dan deel aan onze 'MSc in Management Challenge' op 14 juli en grijp deze kans om jouw volledige collegeld (€29.250) voor de Full-time Master of Science in Management vergoed te krijgen! Ben jij de getalenteerde young professional die we zoeken?


De winactie in detail

Potentiele studenten krijgen de mogelijkheid om een business case te pitchen voor een Nyenrode jury van vier leden die in de vervolgopleiding van een student willen investeren. Dit betekent dat de winnaar van de MSc in Management Challenge geen collegeld betaalt en in augustus van dit jaar direct met de (pre-)master start.

De winactie bestaat uit twee delen:

  1. De video-aanmelding (deadline 24 juni 2021)
  2. De pitchingdag op de campus

De pitchingdag vindt plaats op de Nyenrode campussen in Breukelen en Amsterdam en zal live worden uitgezonden op YouTube en Instagram. Nyenrode reporters Amber & Sharon (zie bovenstaande video) begeleiden alle deelnemers in de voorbereidingen van hun pitches en laten aan de online kijkers zien wat er achter de schermen gebeurt. Familieleden en vrienden kunnen de uitzending online volgen en op die manier alsnog hun geliefden ondersteunen en aanmoedigen.

Het complete proces

  1. Registratieformulier: vul het registratieformulier op deze pagina in om jouw aanmelding voor de MSc in Management Challenge te starten.
  2. Video-aanmelding: nadat je het websiteformulier hebt verstuurd, ontvang je meer informatie over de video-aanmelding. In de video benoem je jouw naam, vertel je meer over jouw ambities en onderbouw je waarom Nyenrode in jou moet investeren. Benoem ten minste één van de Nyenrode kernwaarden: Leadership, Entrepreneurship & Stewardship.
    Dit is jouw kans om aan ons te laten zien dat jij het talent bent waar Nyenrode naar op zoek is.
  3. Eerste selectie & business case: nadat we alle aanmeldingen hebben bekeken, selecteert de Nyenrode jury 10 deelnemers die door zijn naar de pitchingdag. Deze 10 deelnemers ontvangen een business case van één van de juryleden en hebben een week de tijd om de case uit te werken.
  4. Pitchingdag: op 14 juli zijn alle deelnemers uitgenodigd op de Nyenrode campussen om de uitkomst van de business case te pitchen. Als deelnemer heb je de mogelijkheid om aan de jury te laten zien dat je aan de academische standaard van Nyenrode voldoet en onderbouw je hoe de master jou gaat helpen bij het behalen van jouw (professionele) doelen.

Voorwaarden