Alumni-evenement

Nyenrode Alumni Talks

10 oktober 2019, 19:00

Informatie

Als scheidsrechter op het allerhoogste niveau heb je regelmatig te maken met uitdagingen om je rug recht te houden; je moet (soms) beslissingen nemen die je niet (altijd) in dank worden afgenomen.

De prima donna’s op het veld, de bank, de tribune, de pers, iedereen vindt er wat van en de scheidsrechter moet zich dan manifesteren. Wat zijn de paralellen naar het dagelijks leven, zowel zakelijk als privé?

Jonas van ’t Hek en Maurits van den Wall Bake delen hun ervaring als (internationale) bondsscheidsrechters in de sterkste hockeycompetitie van de wereld.

Jonas van ’t Hek, alumnus MSc16 (2007), werkt in het dagelijks leven als EMEA digital accountmanager bij Nike. Sinds 2001 is hij bondsscheidsrechter voor de Nederlandse hockeybond (KNHB) en sinds 2010 international voor de FIH (Fédération International de Hockey). Daarnaast is Jonas actief op verschillende internationale toernooien, bijvoorbeeld EK's, WK's en Pro Leagues. Jonas is genomineerd voor Tokyo 2020 en hoopt daar zijn Olympisch debuut te maken.

Maurits van den Wall Bake is alumnus van MSc11 (2002). Hij is bijna klaar met zijn tweede studie aan Nyenrode, de Executive Master of Finance & Control. Maurits werkt in het dagelijks leven als Business Controller bij Bake Advies, zijn eigen adviesbureau. Hij is sinds 1997 bondsscheidsrechter voor de KNHB.

Agenda

18.30 uur ontvangst 
19.00 uur start programma 
20.30 borrel
22.00 uur einde programma
Alle evenementen