Alumni-evenement

Nyenrode Alumni Talks - De Kleine keuken is grote uitdager van Multinationals

10 september 2020, 19:00

Informatie

De Kleine keuken is grote uitdager van Multinationals

Kirsten Wegener-Toeset, alumna van het IDP uit 2000 en oprichtster van het bedrijf ‘De Kleine Keuken’ komt  op donderdag 10 september terug naar Nyenrode!

De Kleine Keuken die nu niet meer zo ‘klein’ is, richt zich op kinderen vanuit de missie: ‘Écht goede voeding maken zodat elk kind gezond en energiek opgroeit.’

Kirsten heeft in 2012 De Kleine Keuken opgericht en inmiddels liggen haar producten in de schappen bij Albert Heijn, Jumbo en bijna alle supermarkten in Nederland en België. Kirsten concurreert met de grote multinationals en heeft ondertussen een miljoenen omzet. Hoe is ze in de schappen van de grote supermarkten gekomen? Hoe heeft ze dat voor elkaar gebokst? Welk pad heeft ze belopen, wat zijn haar successen? En welke uitdagingen is ze tegengekomen? 

De Kleine Keuken begon met het maken van verse biologische maaltijden voor kinderen, om hen een gezonde start te geven. Toen ze daar mee begon, was er geen weg meer terug. Broodbeleg, ontbijt, koekjes en tussendoortjes. Ouders worstelen met de juiste balans zoeken tussen sturen en loslaten. De Kleine Keuken vormt een basis zodat je weet wat er in voeding voor kinderen zit en dat je nooit op de achterkant hoeft te kijken.

Kirsten geeft een kijkje in ondernemerschap en voeding. Kom naar de Nyenrode Alumni Talk op 10 september en leer meer van deze ondernemer! 

Kan je niet komen naar deze Alumni Talk? Of wil je ze allemaal bijwonen? Er staan er nog veel meer op de planning. Zet ze alvast in je agenda! 

Zonder sprekers infographic voor de website

Agenda

18.30 uur
Ontvangst 

19.00 uur
Start programma 

20.30 uur
Borrel

22.00 uur
Einde programma
Alle evenementen