Seminar

Nyenrode Inspiration Talks 2022 - Pieter van den Hoogenband

1 juni 2022, 16:00
1 juni 2022, 18:00
Er zijn nog 300 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

1 juni 2022 - Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband (1978) is drievoudig Olympisch zwemkampioen en behoort tot de meest succesvolle sporters aller tijden. In 2004 presteerde Pieter wat slechts twee andere zwemmers ooit eerder hebben gepresteerd: prolongatie van het goud op het koningsnummer, de 100 meter vrije slag tijdens de Olympische Spelen van Athene. Van 2018 tot en met 2021 was Pieter Chef de Mission van de Nederlandse ploeg voor de Olympische Spelen in Tokio. Leen Paape, hoogleraar Corporate Governance, begeleidt deze talk.

Bijdrage bijeenkomst

Dit jaar verwelkomen we je graag op Nyenrode voor de Inspiration Talks. Stel jouw vragen aan de spreker. Praat daarna verder met andere deelnemers, alumni en leerganggenoten tijdens de borrel. De bijdrage hiervoor is € 50,- per Talk en per Talk schrijf je je apart in. De helft van je bijdrage gaat naar Stichting Nyenrode Fonds. Dit fonds investeert in de kwaliteit van de onderwijsfaciliteiten en draagt bij aan baanbrekend onderzoek op thema’s als duurzaamheid en leiderschap. De andere helft is een bijdrage voor de borrel na de Talk.

Meld je aan door middel van bovenstaande aanmeldbutton. Je wordt doorverwezen naar het betaalsysteem van Stichting Nyenrode Fonds.

Kan je niet aanwezig zijn? Het is mogelijk om de Nyenrode Inspiration Talks online te volgen. Meld je hier aan.

De Nyenrode Inspiration Talks is een reeks van 3 sessies. Schrijf je ook in voor de Talk met Pieter Elbers en Merel Pontier.