Online Sessie

Online belevingssessie | De Secretaris: een leergang voor professionals

21 mei 2024, 16:30
21 mei 2024, 17:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Online belevingssessie De Secretaris: een leergang voor professionals

Door de toenemende complexiteit en scherpere eisen aan de top van zowel het bedrijfsleven als organisaties in het publieke domein krijgt de secretaris steeds meer zichtbaarheid. De taak is zwaarder geworden, de eisen zijn strenger en daardoor is de secretaris nadrukkelijker aanwezig in de bestuurskamer. Ben jij toe aan academische verdieping en vergroting van je impact als secretaris?

Tijdens het programma De Secretaris: een leergang voor professionals leer je essentiële vaardigheden ter ondersteuning van effectief bestuur en toezicht, ontwikkel je jezelf tot betrouwbare gesprekspartner van zowel bestuur, toezicht als medezeggenschap en deel je best practices voor good governance in jouw dagelijkse praktijk. Je wordt een onmisbare schakel in elk bestuursteam en investeert in jouw professionele groei.

Tijdens de online belevingssessie vertelt de programma-manager alles over het programma en kan je al jouw vragen stellen.

Ben je nieuwsgierig naar De Secretaris: een leergang voor professionals? Kom dan op dinsdag 21 mei 2024 naar de online belevingssessie. 

Heb je nog vragen? De programma-manager beantwoordt ze graag.

Agenda

16:30 uur:           
Welkomstwoord

16:35 uur:
Introductie door de programma-manager en inhoudelijke toelichting

16:50 uur:                 
Q&A